KUNST BELEVEN ALS EEN LEVENSKUNST

Onze sleutelwoorden zijn : creativiteit, interactiviteit, exclusiviteit en persoonlijkheid ! Themaverblijf, incentive en teambuilding naar keuze.

Sinds 1986 specialiseren we in een welbepaalde sector : het cultureel toerisme. Onze ambitie was vanaf het begin “kunst beleven als een levenskunst”, “mensen bij de hand nemen, hen meenemen op onze reizen en hen een verhaal vertellen”. Het verhaal van een plaats, zijn inwoners, zijn erfgoed en zijn cultuur, en dit in de meest ruime zin. Ons team van professionele medewerkers werkt altijd op maat, waarbij het de routes en de op maat gemaakte reisprojecten (taylor-made) voortdurend aanpast en opnieuw bedenkt. Twee verschillende structuren zijn tot stand gekomen. Deze beantwoorden in eerste instantie aan de ontwikkeling van de noden van de sector : cultureel toerisme, speciale evenementen en incentives, marketing en communicatie.

Liens utiles

    

          

  

        

     

    

             
     

   

 

               

   

          

          

 

           


   

   

   

 

 

 

 

 

Gids nodig?

Itinéraires antwoord op alle aanvragen,

7 dagen/7,                

van 2 tot 3000 deelnemers, 

binnen het uur en op tijd, in de taal van uw keuze! 

Neem contact met ons op 0032 (0)2 541 03 77 of per mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  ©  2020 ITINERAIRES | Made by Intelliga - BlueBook

MenuHelper